散歩道から
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11月のテーブル Ⅰ
a0079259_2123460.jpg11月初めてのクラスです。

今日のメニューは「豚ヒレ肉の赤ワイン煮」です。
豚ヒレ肉とプラムを赤ワインで煮込みます。
バターライスを添えて召し上がれ♪
a0079259_2133038.jpgサラダはブロッコリーとカリフラワーのマスタードマヨネーズ和えです。

これからカリフラワーの美味しい季節になりますね。
a0079259_2135081.jpgデザートはティラミス。
a0079259_2141215.jpg
a0079259_2143183.jpgニュージーランドからやってきたクリームチーズです。
マスカルポーネチーズでなくてクリームチーズでも、美味しいティラミスと相成りました。









Ingredients
1/2 cups strong coffee
80 grams sugar
180 grams cream cheese
1egg & 1yellow egg
180 grams fresh cream
3 tablespoon cocoa powder

Directions
1.In a bowl, dissolve coffee.
2.In a large bowl, process cream cheese, and liqueur until very smooth. Set aside.
3.In a semi large bowl, beat the egg until they form soft peaks. Gradually add the remaining sugar, beating until stiff peaks form. Using a spatula, gently fold the cheese mixture into the egg .
4.Dip the sugar cake in the coffee until they are soaked through. Line the bottom of a 3-litre (12-cup) glass serving bowl with sugar cake. Cover with half of the cheese mixture. Lay the remaining sugar cake on the cheese mixture. Top with the remaining cheese mixture. Dust with cocoa powder by putting the powder in a fine-mesh sieve and shaking the sieve over the surface. Chill 2 hours before serving.
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by sanpomichikara | 2010-11-05 21:12 | レッスン
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